För oss som älskar
att vara i form!

Skier's Edge Historik

För mer än tjugosex år sedan så startades Skier's Edge. Skier's Edge har blivit den exklusiva officiella leverantören till världens bästa skidlandslag och till NHL ligan, fotboll, rehab, ortopedi, gym och fitnesscenters.

På Skier’s Edge, har vi tillbringat mer än 25 år av forskning för att utveckla våra produkter. Vi är stolta över kvaliteten på våra maskiner och tillbehör. Oavsett vilken modell ni väljer så är den unik med sin uppgraderings förmåga. Hur coolt är det! Ett företag som inte kommer att låta sina befintliga kunders modeller bli föråldrade - ett företag som tillhandahåller en uppgraderings möjlighet till den senaste modellen!

Alla våra produkter är tillverkade med material av högsta kvalitet och sofistikerad teknik för att garantera en lång livslängd, hållbarhet och motståndskraft mot nötning. Varje maskin är omsorgsfullt konstruerade och inspekteras för hand i vår anläggning baserad i Salt Lake City, Utah.

Vår professionella personal är expertskidåkare och sportentusiaster som glupskt använder Skier’s Edge produkter och garanterar för resultaten. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig med att välja den maskin som är rätt för dig.

Världens största Ski Team, instruktörer och skidåkare kan inte ha fel!

Skier’s Edge ® gör nybörjaråkaren till bra åkare, bra skidåkare till riktigt duktiga och de bästa hamnar på podiet. Vi garanterar det!

Erkänd som  nr 1 vad gäller teknisk träning i världen med skidteam och professionella skidåkare. Skier's Edge får dem i form och förbättrar deras teknik på kortast möjliga tid. Du kan också snabbt förbättra din skidåkning i alla förhållanden. Snäva svängar, djup puder, branta gupp eller cruising nerför backen så ger Skier's Edge allt och snabba resultat.  Du kommer att njuta nästa gång du åker!

Våra maskiner används av VM åkare, olympier, pro-idrottare och kan hittas i utbildningslokaler världen över på grund av vår exceptionella kvalitet och meritlista som är oöverträffad. Skier’s Edge används också som träning och konditionerings maskin i hela NFL, NHL, MLB och NBA och vid stora universitet, sport kliniker medicin och rehab centra, och av skidåkare i alla åldrar och förmågor över hela världen.

Åk mer skidor för pengarna!

Skier’s Edge ® en ” skidförsäkring” som betalar sig själv.

Du arbetar hårt för att nå din semester, så varför inte vara förberedd? Om du spenderar för mycket tid på träningsvärk och trötta ben, och inte tillräckligt med tid i backarna, behöver du Skier’s Edge. Genom att använda Skier’s Edge om än bara 20 minuter om dagen, före din semester, kommer du åka med förbättrad teknik och med uthållighet. Det är skidsemester försäkring som betalar för sig själv.

Din familj kan njuta av 'privata' lektioner varje dag i bekvämligheten av ditt hem. Åk skidor med kontroll, makt och förtroende hela din semester. Skier’s Edge är svaret som får dig att veta att du kommer att åka skidor varje dag och det hela dagen, utan trötthet. Inget mer med att spendera halva din semester på försök att få dina sidåkarben tillbaka.

Du kommer snabbt att förbättra din teknik samtidigt som din skidåkning når till nya nivåer. Med Skier's Edge förbättra du din styrka och hjärta, vilket ger dig en starkare, smidigare, snyggare kropp. Åk skidor som du alltid har drömt om. Du kommer inte att vara den enda som märker förbättring i din skidåkning. Vi garanterar det!